Tule mukaan suunnittelemaan Voi hyvin -viikkoa!

Tule mukaan suunnittelemaan Voi hyvin -viikkoa!

Voi hyvin -viikko on kaikille avoin ja maksuton hyvinvointia lisäävä tapahtumaviikko Pirkanmaalla, jota vietetään tänä vuonna teemalla ”Toivo”.
Pirkanmaalaiset järjestöt, yhteisöt ja yhdistykset voivat ilmoittaa viikolle erilaisia hyvinvointiaiheisia tapahtumiaan tai muita tilaisuuksia.
Olet lämpimästi tervetullut suunnittelemaan viikkoa tiistaina 19.4. klo 13 teamsiin. Liity kokoukseen napsauttamalla tästä.
Kutsu on avoin, joten olemme kiitollisia, jos jaat tietoa eteenpäin yhdistyksesi sisällä.

Tämän linkin kautta pääset lukemaan, mitä ensimmäisessä palaverissa suunniteltiin.

Mikäli sinä ja/tai järjestösi muut työntekijät haluavat saada jatkossa tietoa Arttelin koordinoimista tapahtumista suoraan omaan sähköpostiin ilmoita yhteystietosi täällä.

Kulttuuripaja Virta järjestää Arttelin tiloissa Open Stage -tapahtuman osana Voi Hyvin -viikkoa 1.6 keskiviikkona

Etsimme lavalle monipuolisia esityksiä runouden, musiikin, teatterin tai muun esittävän taiteen ja kuvallisen taiteen tai vaikka kaikkien yhdistelmän saralla. Teemana on toivo, toive ja ilo. Käytössä on Arttelin tilava monitoimisali Hepokatti. Kulttuuripaja Virran oma porukka on tekemässä tapahtumaan esityksiä, mutta toivomme esiintyjiä muiltakin tamperelaisilta järjestöiltä. Levitä sanaa järjestössäsi ja houkuttele mukaan tuntemiasi taitajia!

Ilmoita esityksen esitiedot 18.5 mennessä osoitteeseen veerakoivudesign@gmail.com.

Ilmoituksen tiedoissa tulee käydä ilmi se, mitä haluaisit esittää ja arvio esityksen kestosta (noin 5-15 minuuttia per esitys). Tarkempi aikataulu illan kulusta selviää myöhemmin.