Voi hyvin-viikko Pirkanmaalla 31.5.-6.6.2021

Hyvä mieli

Mielen hyvinvointi on poikkeustilanteessa tärkeämpää kuin koskaan.

Tervetuloa viettämään hyvinvoinnin viikkoa! Voi hyvin -viikko on kaikille avoin ja maksuton hyvinvointia lisäävä tapahtumaviikko Pirkanmaalla.
Viikon aikana pirkanmaalaiset järjestöt, yhteisöt ja yhdistykset järjestävät hyvinvointitempauksia ympäri Pirkanmaan.

Tutustu tapahtumiin ja tule mukaan, pidetään yhdessä toisistamme huolta!

#voihyvin2021

Tapahtumat   Hyvän mielen kävelyt  Jatkuvat tapahtumat   Uutiset   Viikon vietintämateriaalit


Haluatko ilmoittaa toiminnastasi Voi hyvin!-viikolle? Voit rekisteröityä ja jättää tapahtumia, toimintaa ja uutisia täällä. Lisää asiasanaksi ”voi hyvin viikko”, niin tiedot nousevat automaattisesti tälle sivulle. Uutisia voit jättää rekisteröitymättä täällä ja tapahtumia täällä

Tapahtumat

Pirkanmaalla järjestetään Voi hyvin -viikolla kymmeniä tapahtumia. Pääset tutustumaan viikon tapahtumiin tarkemmin klikkaamalla tapahtumaa.

  Hyvän mielen kävelyt

   Toistuva ohjelma

   Pirkanmaalla järjestetään Voi hyvin -viikolla kymmeniä tapahtumia. Pääset tutustumaan viikon tapahtumiin tarkemmin klikkaamalla tapahtumaa.

    .

    Ajankohtaista

     Kerro viikosta Voi hyvin -viikon materiaalien avulla

     Alta löydät materiaalit Voi hyvin -viikon viestintään. Käytä sosiaalisessa mediassa tunnisteita #voihyvin2021.

     Lisää materiaalia tulossa pian.

     Yhdessä olemme enemmän!

     Voi hyvin -viikon koordinoinnista vastaa Artteli-kumppanuusyhdistys. Jokainen mukana oleva taho kuitenkin vastaa oman tempauksensa järjestämisestä.

     Artteli-kumppanuusyhdistys on yhdessä jäsenjärjestöjensä kanssa järjestänyt Voi hyvin -päivää Tampereella Kumppanuustalo Arttelissa kolme kertaa. Viime vuonna tapahtuma järjestettiin poikkeuksellisesti tapahtumaviikkona, joka osoittautui menestykseksi. Tänä vuonna viikko järjestetään uudelleen koko Pirkanmaan laajuisena.

     Mielen hyvinvoinnista huolehtiminen on ajankohtaisempaa kuin kertaakaan aiemmin. Nyt järjestöt tuovat esiin yhdessä tärkeää työtään ja tapoja huolehtia ihmisten hyvinvoinnista!

     Pidetään yhdessä toisistamme huolta. #voihyvin2021