Mikä järjestötpirkanmaa.fi?

Järjestötpirkanmaa.fi on verkkopalvelu, joka kokoaa Pirkanmaan yhdistysten ja yhteisöjen yhteistyön, järjestöjen tuen toisilleen ja uutiset yhteen paikkaan. Palvelusta löytyy myös ohjausta järjestötoiminnan käynnistämiseen ja ylläpitämiseen. Tämä palvelu toimii siihen asti, että nämä toiminnallisuudet saadaan mukaan uuteen, valtakunnalliseen Lähellä.fi-sivustoon. Järjestöjen tarjoama tuki, toiminta ja vapaaehtoistehtävät löytyvät uudesta Lähellä.fi:stä.

Verkkopalvelun lisäksi Pirkanmaan kuntalaisia, yhdistyksiä ja ammattilaisia palvelee Lähellä-keskus numerossa 050 323 3773 (ma-ke 9-14, myös WhatsApp).

Verkkopalvelua ylläpitää Artteli-kumppanuusyhdistys ry Tampereen Amurissa.

Kohtaa, osallistu, vaikuta!

 

Yhdistys, lähde mukaan valtakunnalliseen Lähellä.fi:hin!

Uusi, valtakunnallinen Lähellä.fi on tarkoitettu yleishyödyllisen toiminnan esittelyyn. Mukaan voivat rekisteröityä hyvinvointia edistävät yhdistykset, liitot, järjestöt ja aktiiviset kansalaistoimijat. Myös kunnat ja seurakunnat voivat rekisteröityä toimijoiksi. Kaupalliset yritykset voivat rekisteröityä lähellä.fi palveluun vapaaehtoistoimintansa osalta.

Mitä Lähellä.fi -palvelussa voi tehdä?

Lähes kaikki verkkopalvelun sisällöntuotanto tapahtuu rekisteröityneenä käyttäjänä. Suosittelemmekin kaikille toimijoille rekisteröitymistä maksuttomaan verkkopalveluun ja sisällön monipuolista tuottamista palveluun.

Rekisteröityneenä käyttäjänä saat käyttöösi palvelun toiminnot, jolloin voit

 • luoda organisaatiosi profiilin
 • lisätä näkyviin organisaatiosi
  • henkilöstöä
  • hankkeita
  • tapahtumia
  • toimintaa
  • vapaaehtoistehtäviä
  • työ-, harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikkoja
  • tiloja
 • ottaa vastaan ilmoittautumisia tapahtumiin ja vapaaehtoistehtäviin
 • kirjata organisaatiosi tietojen yhteyteen osallistujatietoja
 • saada palautetta ja kokemuksia toiminnasta ja tapahtumista
 • saada tilastoja palveluun liittyvästä käytöstä
 • keskittää raportointiin liittyvät toimintosi palveluun

Miksi Lähellä.fi -palvelua kannattaa käyttää?

Lähellä.fi -palvelua käyttämällä saat sisältösi näkymään paikallisesti ja valtakunnallisesti. Näin saat tavoitettua kohderyhmäsi entistä paremmin.

Lähellä.fi -verkkopalvelukokonaisuus mahdollistaa sisällön näyttämisen toisissa palveluissa rajapintaratkaisujen kautta. Esimerkiksi eri alueiden viranomaistoimijat ja kunnat ovat kiinnostuneita luomaan rajapintaratkaisuilla yhteyden Lähellä.fi -palvelukokonaisuuteen, mikä lisää sisältöjen entistä laajempaa näkyvyyttä. Lähellä.fi:hin syötetty tieto on yhteensopivaa valtakunnallisen Palvelutietovarannon kanssa.

Lähellä.fi -palvelussa kukin toimija saa tietoja ja seurantatietoja omassa profiilissa julkaistuista sisällöistä. Myös Lähellä.fi -palvelun käytöstä on saatavilla tilastomateriaalia. Tilastoja voi hyödyntää esimerkiksi raportoinnissa rahoittajalle tai viranomaiselle. Toimijan onkin mahdollista keskittää koko toiminnan viestintä Lähellä.fi -palveluun ja saada koko vuoden tilastot yhdestä paikasta.

Miten pääsen mukaan Lähellä.fi -palveluun?

Palveluun voi rekisteröityä maksutta sinulle sopivana aikana.

Ohjeet rekisteröitymiseen löydät Käyttöohjeet-sivulta. Jos sinulla on ongelmia rekisteröitymisen kanssa, otathan yhteyttä lähellä.fi -palvelun ylläpitoon.

Tutustu myös:

Yhteistyössä

Tampereen kaupungin logo
Tampereen kaupunki
Pirkanmaan liitto logo
Pirkanmaan liitto
Tarve ry logo
Tampereen voimavaraverkosto ry
Kumu communications
Sivuston toteutuksessa mukana Kumu Communications
Ojakadun mainostoimisto
Ulkomainontaa tukemassa Ojakadun Mainostoimisto

Valokuvat

Lähellä.fi-palvelun valokuvat: Visit Tampere / Laura Vanzo, sekä kunnat.Muokattu viimeksi: 28.09.2022