Akaan Vanhempienverkosto ry

Akaan kuntakohtainen vanhempainyhdistys toimii akaalaisten koulujen ja päiväkotien vanhempainyhdistysten ja kaupungin välisenä yhteistyökumppanina.

Yhdistyksen tärkeimpiä tehtäviä on saada lasten ja vanhempien ääni kuuluviin kasvatusta ja koulua koskevissa kysymyksissä, tukea vanhempainyhdistysten toimintaa, edistää vanhempien ja hallinnon välistä yhteistyötä ja olla näin mukana paremman kasvuympäristön luomisessa.

Jäsenyys

Akaan Vanhempienverkoston jäseniksi voivat liittyä kaikki vanhemmat, Akaan koulujen, päiväkotien ja oppilaitosten rekisteröidyt vanhempainyhdistykset sekä muut toiminnasta kiinnostuneet.

Yhdistyksen jäsenten määrää tarkastelevat mm. kaupunki avustuksia yhdistysten toimintaan myöntäessään sekä Vanhempainliitto yhdistyksen toiminnan vaikuttavuutta arvioidessaan. Onkin tärkeää, että jokainen yhdistyksen toimintaa kannattava henkilö liittyisi Akaan Vanhempienverkoston jäseneksi. Lisäksi halutessaan jäsenenä pääsee vaikuttamaan toimintaan.

Liittyminen on helppoa, se onnistuu täyttämällä lomakkeen tai ottamalla yhteyttä sähköpostilla.

Jäsenyys on maksuton eikä velvoita osallistumaan toimintaan!

Toiminta

Kokoonnumme noin 1-2 kertaa kuukaudessa, pyrimme järjestämään kaikille avoimet kokoukset ympäri Akaata, jotta mahdollisimman monet vanhemmat ja vanhempaintoiminnasta kiinnostuneet kuntalaiset voisivat osallistua toimintaan.

Haluamme keskittyä hyvään yhteistyöhön niin jäsenyhdistystemme, muiden kaupungissa vaikuttavien yhdistysten sekä kaupungin virkamiesten ja hallinnon kanssa. Akaalaisia vanhempia ja jäsenistöämme osallistamme mm. kyselyin sekä kyselyjen tuloksia esittelemällä päättäjille ja kaupungin virkamiehille.

Jäsenten on mahdollista päästä vaikuttamaan yhdistyksen toimintaan ja kehittämään sitä. Tarkoituksena on olla akaalaisten lapsiperheiden näköinen porukka hyvällä meiningillä!
Lisätietoja yhdistyksestä, jäsenyydestä, yhteistyöstä, toimintamme tukemisesta ym. saat ottamalla yhteyttä sähköpostilla!

Liittymällä jäseneksi tuet yhdistyksen työtä
akaalaisten lasten, nuorten ja perheiden
hyvän arjen puolesta!


Palvelemme kielillä

Suomi, Englanti, Ruotsi

Toimiala

Kohtaamispaikka, järjestö- tai vapaaehtoistoiminnan keskus, Lapsi- ja perheyhdistykset, Muut yhdistykset

Teemat

vaikuttaminen, edunvalvonta, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, keräykset ja avustustoiminta, lapsuus ja perhe-elämä, nuoruus, opinnot, tiede, kasvatus ja sivistys, tapahtuma

Kohderyhmä

jäsenet, kaikille, kuntalaiset, miehet, naiset, opiskelijat, perheet, työssäkäyvät, työttömät, vapaaehtoiset

Yhteystiedot

Sähköposti:
hallinto@akaanverkosto.fi

Lisätietoa verkossa

Kotisivuillemme pääset tästä klikkaamalla.

Löydät meidät myös somesta :)
Instaa unohtamatta!

Toiminta-alue

Alue
Pirkanmaa

Kunta
Akaa