Hämeenkyrön seurakunta

Hämeenkyrön seurakunnassa on toimintaa kaikenikäisille vauvasta vaariin! Toiminta on kaikille avointa, kuuluit kirkkoon tai et. Seurakunnan toimintaan on jokainen tervetullut juuri omana itsenään!

Jokaisen vapaaehtoisen elämäntilanne on erilainen, toisella on mahdollista sitoutua pitkäjänteisemmin, toisella olisi halua tulla mielummin yksittäisiin tilanteisiin omien aikataulujen mukaan. Seurakunnassa voi olla vapaaehtoisena molemmilla tavoilla ja kaikki vapaaehtoisuuden tavat ovat yhtä arvokkaita.

Seurakunnassa on monenlaisia mielenkiintoisia paikkoja toimia vapaaehtoisena. Voit laulaa kuorossa, jakaa ehtoollista papin kanssa, keittää kirkkokahvit, toimia lasten tai nuorten leireillä, olla erilaisissa toiminnoissa vapaaehtoisena vetäjänä, olla mukana lasten kerhoissa, auttaa ikäihmisiä, asettua ehdolle luottamushenkilöksi… Ota rohkeasti yhteyttä!

 


Palvelemme kielillä

Suomi

Toimiala

Seurakunnat

Teemat

uskonnot, kirkolliset tehtävät ja katsomukset

Asiasanat

Aikaa yhdessä, aikuinen, aikuiset ja lapset yhdessä, Arkunkantajat, apua huoliin, avoin kaikille, avustaminen tapahtumissa, avustaminen, avoimia vapaaehtoistehtäviä Hämeenkyrö, diakoniatyö, eläkeläistoiminta, etsivä vanhustyö, ev.lut seurakunta, Eväitä elämälle, hengellinen toiminta, ikäihmisille

Kohderyhmä

kaikille

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Kirkkoherranvirasto

    Yrjö-Koskisentie 6, 39100 Hämeenkyrö

Yhteystiedot

Kotikunta: Hämeenkyrö
Sähköposti:
anu.matasniemi@evl.fi
Puhelin: 0447248354

Lisätietoa verkossa

Hämeenkyrön seurakunta

Facebook
Instagram

Toiminta-alue

Alue
Pirkanmaa

Kunta
Hämeenkyrö

Kirkkoherranvirasto

Yrjö-Koskisentie 6, Hämeenkyrö, Suomi