Tampereen Seudun Omaishoitajat ry

Tampereen Seudun Omaishoitajat ry on vuonna 2000 perustettu Pirkanmaalla toimiva omaishoitajien tuki- ja edunvalvontajärjestö. Yhdistyksen tehtävänä on neuvoja ja opastaa omaistaan hoitavia, järjestää vertaistukitoimintaa sekä ajaa omaishoitajien etua ja näin parantaa heidän asemaansa.

Yhdistys toteuttaa OmaisOiva-toimintaa, joka on Omaishoitajaliitto ry:n ja paikallisyhdistysten yhteinen toimintamuoto. Toiminta tuo tietoa, ohjausta ja vertaistukea omaishoitajille.

Toiminta on tarkoitettu kaikille Pirkanmaan alueella asuville nykyisille, tuleville tai entisille omaishoitajille ja omaishoidosta kiinnostuneille. Toimintaan osallistuminen ei edellytä omaishoidon tuen saamista eikä jäsenyyttä omaishoitoyhdistyksessä. Työntekijöiden antama neuvonta ja ohjaus ovat maksuttomia.

 


Palvelemme kielillä

Suomi, Ruotsi, Englanti

Toimiala

Eläkeläis- ja senioriyhdistykset, Harrasteyhdistykset, Kohtaamispaikka, järjestö- tai vapaaehtoistoiminnan keskus, Lapsi- ja perheyhdistykset, Omais- ja läheisyhdistykset, Päihde- ja mielenterveysyhdistykset, Sairaus- ja potilasyhdistykset, Vammaisyhdistykset, Yleisen terveyden ja hyvinvoinnin yhdistykset

Teemat

vertaistoiminta, edunvalvonta, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, omaistoiminta

Asiasanat

erityislastenomaisetelory, Etäomaishoitaja, omaishoidontuki, omaishoitaja, omaishoitajat, omaishoitajuus, omaiset

Kohderyhmä

ammattilaiset ja asiantuntijat, asiakkaat, eläkeläiset, kaikille

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Käyntiosoite

    Kirkkokatu 8E 37

Yhteystiedot

Kotikunta: Tampere
Sähköposti:
toimisto@treomaishoitajat.fi
Puhelin: 0405958313

Lisätietoa verkossa

Tampereen Seudun Omaishoitajat ry

Toiminta-alue

Alue
Pirkanmaa

Kunta
Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pälkäne, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi, Mänttä-Vilppula

Käyntiosoite

Kirkkokatu 3, 33100 Tampere, Suomi