Valo-ilta Puistolinnassa torstaisin klo 18-21!

19.08.2021 - 25.08.2022 / Harrasteryhmä, Muu, Virkistys / Lempäälän valo ry

Toimintaa järjestetään

To
18.00 - 21.00
Kaipaatko uusia ystäviä ja kivaa tekemistä?
Lempäälän valo ry:n toiminnan tarkoituksena on tuottaa monipuolisesti aktiviteetteja lempääläläisille aikuisille ja tukea ystävyystoimintaa. Yhdistys on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton.
Järjestämme säännöllistä kerhotoimintaa, eli Valo-iltoja, Lempäälän keskustassa Puistolinnassa (osoitteessa Himminpolku13) joka torstai klo 18-21. Se on matalan kynnyksen ”olohuone” aikuisille, eli kahvittelua ja juttelua rennossa seurassa.
Järjestämme kuukausittain myös jotain spesiaalia tekemistä, kuten peli- ja leffailtoja, taidemaalausta, levyraatia, lettukestejä tai ulkopelejä yhdessä.
Jokainen Valo-ilta on maksuton, iltoihin osallistuminen ei edellytä jäsenyyttä ja se on avoin kaikille aikuisille.
Kannattaakin seurata ilmoitteluamme Facebookissa  (3) Lempäälän valo ry | Facebook  ja nettisivuillamme,  Lempäälän valo ry (yhdistysavain.fi) niin tiedät mitä on ohjelmassa!
Teemme myös muuta hauskaa yhdessä, kuten teatteriretkiä, koskikelluntaa, ratsastusta, haulikkoammuntaa, laavuretkiä, suppailua, tanssikursseille osallistumista, hyvinvointi-iltoja jne.
Suunnittelemme yhdessä aktiviteetteja ja otamme toiveita ja ideoita huomioon! Tapahtumatoimikuntaan pääsee kaikki halukkaat mukaan suunnittelemaan ja ideoimaan porukalla!
Osa aktiviteeteistä on maksullisia, mutta yhdistyksen jäsenenä (10e/vuosi) saat tuntuvia alennuksia niiden hinnoista. Jäseneksi pääset liittymään nettisivujemme kautta osoitteessa:
https://lempaalanvalo.yhdistysavain.fi/
Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaamme! 🙂
Huomioimme toiminnassamme korona rajoitukset ja ohjeistukset. Tulethan valo-iltaan vain terveenä.

Osoitteet

  • Puistolinna

    Himminpolku 13, Lempäälä, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Pirkanmaa

Kunta
Lempäälä

Puistolinna

Himminpolku 13, Lempäälä, Suomi

Teemat

harrastus ja vapaa-aika, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kaveritoiminta, muu, talkoot, tapahtuma, vapaaehtoisuus, virkistys, yhteistyö ja verkostot, ystävä- ja viriketoiminta

Kohderyhmä

kaikille

Ikäryhmä

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.)

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Tilan esteettömyys

  • Pysäköintimahdollisuus
  • Järjestäjä ei takaa tilan esteettömyyttä