Aikaa positiiviselle pedagogiikalle ja hyvän näkemiselle! Tule Näe hyvä mussa- lasten leiritoimintaan ohjaajaksi syksyllä 2022!

Suoritus ajankohta: 19.4.2021 - 04.12.2022 / Haku päättyy: 4.12.2022 / ryhmän, kerhon tai leirin avustaminen, ryhmän, kerhon tai leirin ohjaus / Parasta Lapsille ry

Haluaisitko antaa aikaasi ja tarjota kivaa tekemistä sekä elämyksiä lapsille? 

Etsimme toimeen tarttuvia, luotettavia ja turvallisia aikuisia vapaaehtoisiksi ohjaajiksi Parasta Lapsille ry:n lasten Näe hyvä mussa-  leireille syksylle 2022! Näe hyvä mussa on leiritoimintaa kriisiytymisuhassa olevien perheiden 9-13 -vuotiaille lapsille. 

Parasta Lapsille ry on valtakunnallinen lastensuojelujärjestö. Tavoitteemme on vahvistaa lapsiperheiden arjen hyvinvointia. Järjestämme pääasiassa leiri-, viikonlopputoimintaa lapsille, nuorille ja lapsiperheille. Leiriläiset valitaan toimintaamme taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein.

Vapaaehtoiseksi haluavan ammatilla tai koulutuksella ei ole vapaaehtoistyössämme merkitystä. Kaikilla ihmisillä on elämässään hankittuja tietoja ja taitoja, joita voi hyödyntää toiminnassamme. Tärkeää on olla aidosti kiinnostunut lasten ja perheiden hyvinvoinnista sekä heidän kanssaan työskentelystä.  Leiriohjaajan tulee olla myös lämmin, kuunteleva ja turvallinen aikuinen, mikä tarkoittaa myös rajojen asettamista lapsille. Tärkeää on huomioida kaikki lapset tasavertaisesti sekä puuttua kaikenlaiseen häiriköintiin. Myös omatoimisuudesta ja heittäytymiskyvystä on toiminnassa hyötyä!

Näe hyvä mussa- toiminta pohjautuu positiiviseen pedagogiikkaan ja hyvän näkemisen kulttuuriin!  Ohjaajana lasten leirillä vastaat leiriohjelman suunnittelusta ja ohjaamisesta yhdessä ohjaajatiimin ja leirivastaavan kanssa. Lasten leirien ohjelma perustuu leiriläisten toiveisiin ja tarpeisiin, mutta myös ohjaajatiimin taitoihin ja tietoihin. Leirillä yleensä liikutaan, pelataan, askarrellaan, leikitään ja ulkoillaan. Mahdollista on myös esimerkiksi järjestää luontoretkiä ja paistaa makkaraa nuotiolla! Jatkuvasti ei tarvitse olla ohjelmaa, vaan välillä voidaan myös kokoontua yhteen rentoutumaan ja lukemaan satuja tai antaa tilaa vapaalle leikille. Mitä sinä haluaisit ohjata lapsille?

Jokaisella leirillämme on vapaaehtoisten lisäksi palkattu työntekijä, eli vapaaehtoiset saavat tukea koko tehtävänsä ajan. Tarjoamme vapaaehtoisillemme mahdollisuuksia koulutuksiin, täyshoidon leireillä sekä maksamme leireistä ja koulutuksista aiheutuneet matkakustannukset. Opiskelijat voivat myös suorittaa toiminnassamme työssäoppimisjakson tai projektiopintoja. Työ on vapaaehtoistyötä, emme maksa palkkaa. Kaikki vapaaehtoiseksi hakevat henkilöt haastatellaan  ja jokaisen tulee osallistua Parasta Lapsille ry:n vapaaehtoisten peruskoulutukseen. Näe hyvä mussa – toimintaan tulevat ohjaajat käyvät myös perehdytysviikonlopun 5.-7.8.2022.

Syksyn lasten Näe hyvä mussa -leirejä järjestetään myös Pirkanmaalla.

Lue lisää täältä:

https://www.parastalapsille.fi/leirit/nae-hyva-mussa-leirit

https://xn--nehyvmeiss-q5aef.fi/

Ilmoittautuminen syksyn leireille on käynnissä,
jos kiinnostuit, ota yhteyttä!

https://www.parastalapsille.fi/tule-vapaaehtoiseksi

Lisätiedot: info@parastalapsille.fi , 050 407 8784

Ilmoita kiinnostuksesi: https://link.webropolsurveys.com/S/4679469F910ADC22

Toivottavasti kuulen just sinusta!

Toiminta-alue

Alue
Pirkanmaa

Kunta
Virrat, Tampere, Kangasala, Ylöjärvi, Orivesi, Hämeenkyrö, Lempäälä, Nokia

Yhteystiedot

Parasta Lapsille ry
info@parastalapsille.fi
050 407 8784
Parasta Lapsille ry, Pirkanmaa

Parasta Lapsille

Ilmoittautumislinkki

Tehtävän suorittamisajankohta

  • Sovittavissa
  • Viikonloppuisin

Suorittamispaikan esteettömyys

  • Järjestäjä ei takaa tilan esteettömyyttä

Minkä ikäisten parissa vapaaehtoinen tulee toimimaan

kaikenikäiset, leikki-ikäiset (3-6 v.), lapset (7-12 v.), nuoret (13-17 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.)

Toiveet ja edellytykset

Minkä ikäisille tehtävä on tarkoitettu

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.)

Tehtävä soveltuu

Miehille, Naisille, Nuorille

Millaisia taitoja ja edellytyksiä vapaaehtoiselta vaaditaan

Kykyä toimia yksilön, pienryhmän ja ryhmän ohjaajana. Kiinnostusta tai kokemusta lasten parissa tehtävään työhön. Vastuullisuutta, rehellisyyttä ja turvallisuutta. Toimeentarttumis- ja heittäytymiskyky  sekä innostuneisuus ovat hyödyksi.

Mitä vapaaehtoinen saa

  • Todistus
  • Uudet taidot
  • Uudet tuttavat
  • Verkostoituminen
  • Uusi koulutus

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi tähän tehtävään

Täytä alla olevaan lomakkeeseen omat tietosi ja paina lopuksi lähetä. Ilmoittautuminen lomakkeen kautta on mahdollista 16 vuotta täyttäneille henkilöille. Suosittelemme antamaan myös sähköpostiosoitteen, jolloin saat ilmoittautumisestasi viestin sähköpostiisi. Kaikki kentät ovat pakollisia.

Ilmoittautuminen päättyy 04.12.2022


arkipäivisin
arki-iltaisin
viikonloppuisin
ei rajoituksia

kertaluonteinen
1-2 kertaa viikossa
1-2 kertaa kuukaudessa
1-4 kertaa vuodessa
sopimuksen mukaan